Doctorul i-a spus nevesti-mii sa nu se mai atinga de nimic alcoolic! A bagat divort ...
Am ales sa fiu amuzant pentru ca sa fii sexy nu e o opțiune
Se pare ca sforai asa de tare incat i-am disperat pe toti din masina asta pe care o conduc ...
As vrea sa le urez la multi ani doamnelor si in plus am un mesaj pentru sotii sau partenerii acestora: domnilor, nu veti avea niciodata o relatie reusita daca nu invatati sa faceti diferenta dintre un zambet si un avertisment ...
Am corpul unui manechin de 25 de ani ! Nu mai incape nimic in frigider din cauza lui ...
Decster
Daca esti o gazela sprintena care alearga in echipament mulat, la ora de maxim trafic in Herestrau si vrei sa fii remarcata de toata lumea, tot ce trebuie sa faci e sa alergi fara sa iti misti mainile ...
Draga alcoolule, am avut o intelegere ca o sa ma faci mai frumos, mai destept, mai amuzant si un dansator mai bun ! Sa stii ca am vazut filmarea ! Trebuie sa avem o discutie ...
Mai rau decat sa te trezesti dupa o petrecere cu un penis desenat pe fata este sa realizezi ca e un contur ...
Gioni Pieptanas
Nevasta-mea este atat de negativista ! Chiar nu pot sa o inteleg: Mi-am amintit sa iau carutul, pampersii, scaunul de masina, mancarea aluia mic si cu toate astea ea se agita si imi tot reproseaza ca am uitat copilul ...
Nu conteaza cat de mult muncesti! Intotdeauna va exista acel bulangiu care munceste mai putin ca tine si castiga mai mult !
Întrucât habar nu aveți cum sa celebrați Anul Nou 2017 vă învăț eu: anul ăsta se face o corecție a orei la nivel global și din cauza asta 2016 este mai lung cu o secundă. Astfel, ca să vă bucurați corect, trebuie să deschideți șampania la ora 23:59:60 , nu la 23:59:59
Este oare posibil sa primești un gadget de Crăciun, care sa nu se demodeze pana la revelion ?
Acum, la sfârșit de an, toți cei care mi-ați dat block in 2016 vreau să înțelegeți că eu nu v-am blocat pentru simplu motiv că vreau să aveți posibilitatea să vedeți când scriu că mă doare in cur de voi.
Tot Ala
A mai trecut un an și nu am devenit nici mai bun, nici mai bogat, nici mai frumos !
Nimeni altul
Imi place cum foarte multi militanti anti gay aduc argumentul suprem: "nu este natural, dom'le" ! In conditiile in care ei pleaca in vacanta zburand aproape cu viteza sunetului in niste masini uriase, din metal, care folosesc drept combustibil dinozauri lichefiati.
Cel mai bun mod de a-ti testa barbatul este: dimineata, cand inca doarme, il intrebi: - Pleci la a ta sau ramai la mine ?
Se Xologul
Vreau să le doresc producătorilor din televiziuni ca în timpul sexului, în momentul cel mai interesant, femeia să se ridice din pat şi să spună: “Iar acum,… reclame!”
Stegarul Dacă
Toate doamnele își fac atâtea griji legate de ce mănâncă și cât mănâncă intre Crăciun și Revelion când , de fapt , ar trebui sa își facă griji pentru ce manca intre Revelion și Crăciun!
Draga Moș Crăciun, anul ăsta îmi doresc un cont gras și un corp suplu. Te rog sa nu le încurci iar cum ai făcut în anii trecuți.
Copilul Minune
Ma gandeam azi ca familia Flintstone sarbatorea Craciunul desi, tehnic, Iisus Hristos nu se nascuse inca..
Visez la un Craciun cu mult alb ... desigur daca se termina albul o sa trec la rosu, dar sa nu disperam totusi !
Nu sunt sexist, dar fie vorba intre noi, daca as fi avut pi**a, as fi nascut mai bine ca nevasta-mea
Fonalp Cramp
"Invata un om să facă focul și se va încălzi pentru o noapte! Da-i omului foc și se va incalzi pentru tot restul vietii"
Cazzo Deun
– Mustata ta ma inteapa! – Si asta e un motiv sa te desparti de mine? – Da, Andreea, este!!!
Se Xolgul
A’nceput încet să cadă Peste gheață, un pic de ploaie, Eu mergând printre puhoaie, Am rămas cel de la coadă ! Morala: Nu vă cumpărați bocanci THE NORTHface că alunecă și vă rupeți gâtul !
Meeshoo