Care e treaba cu homosexualii si avortul ?

Maine e nu stiu ce mars organizat de coalitia pentru familie. Deci niste oameni marsaluiesc pentru viata, adica , mai exact impotriva avortului.

Eu personal cred ca femeile sunt 100% stapane pe corpul lor si ca trebuie sa faca ce vor si ce cred de cuviinta, dar faptul ca niste oameni marsaluiesc pentru o cauza nobila mi se pare un lucru foarte bun. Cred ca avortul e o tragedie si ma bucur sa vad ca exista o coalitie de oameni care trimit un mesaj de solidaritate catre femei.

Pentru faptul ca marsul e organizat de "Coalitia pentru familie" discutiile de zilele astea sunt mai mult despre homosexuali decat despre avort si nu inteleg de ce ( adica inteleg, dar ma fac ca nu inteleg). Discutiile sunt aceleasi ca de fiecare data: sa nu adopte, sa stea la ei acolo in casa, nu sunt acceptati, ba sunt acceptati etc

Problema mea cu colitia asta si cu ideile ei incepe in momentul in care isi arata adevaratele intentii si incep sa ceara reduceri de libertati, sa ceara legi care sa interzica si sa limiteze viata privata. Aici vad eu marea problema !

Oricum, trecand peste asta, pentru ca nu vreau sa vorbesc despre asta decat daca cineva indrazneste sa ma contrazica, stateam intr-o zi si ma gandeam: 3 milioane de oameni au strans semnaturi ca sa interzica casatoriile gay. Multi dintre ei marsaluiesc "pentru viata", dar probabil marsaluiesc "impotriva avortului". 3 milioane ! Te face sa te intrebi, totusi

Oare cati din astia 3 milioane sunt homosexuali ?

Oare cati din astia 3 milioane sunt bisexuali ?

Oare cati din astia 3 milioane sunt pedofili ?

Oare cate din femeile alea de la "marsul pentru viata" au facut un avort, doar pentru ca nu voiau un copil atunci sau pentru ca nu mai voiau inca unul. Sau cate au facut un avort pentru ca copilul avea o malformatie sau pentru ca doctorul i-a spus ca are sanse ridicate sa aiba sindromul Down?

Oare cati din preotii aia care ii ajuta sa se organizeze au babardit enoriasele sau enoriasii ? Sau s-au masturbat chiar inainte de slujba si nu s-au spalat pe maini? Sau credeti ca daca nu vorbim despre asta, nu exista ?

Cand iti dai seama ca sunt 3 milioane, stii exact ca pentru fiecare intrebare gasesti cate un grup de oameni. Si stiind ca printre ei sunt homosexuali sau oameni cu tot felul de fetisuri ciudate, ascunse, care traiesc in minciuna, poti sa mai ei in serios miscarea asta ?