Dan Condrea. 8 intrebari pentru Dan Diaconescu

N-am mai scris de mult pe blog, pentru ca nu am avut chef, dar acum a aparut unul din subiectele alea despre care toata lumea isi da cu parerea si nu puteam sa ratez ocazia.

Ne place mult asta cu conspiratiile, cu agenturile straine, ciudat. Culmea e ca eu cunosc multi oameni, din toate colturile lumii ( si cand spun toate colturile, choar vorbesc serios) si observ conspirationismul asta mai accentuat la polonezi, sarbi, bosniaci, ucraineni, portughezi etc ..

Condrea a fost asasinat ! Serios ? Ar fi palpitant sa fie asa, pentru ca ar avea presa subiect sa bata campii luni de zile. Dar oare, nu cumva, s-a asasinat singur ?

Eu am totusi cateva intrebari in cap la care daca as avea raspuns, poate mi-as face o imagine mai clara asupra scenariului.

1. Avea omul o asigurare de viata ?

2. S-a confirmat ca si-a sunat iubita actuala si fosta sotie. Celei din urma i-a spus ca vine sa isi ia fata. A vorbit si cu fetita la telefon ?

3. Psihopatii pot fi identificati, din cat stiu eu si post-mortem. S-a stabilit asta in urma necropsiei ? Sau exista dovezi ca ar fi putut fi psihopat ?

4. Stiu ca avea masini scumpe, puternice. Ii placea sa mearga cu viteza ?

5. Stiu ca avea masini scumpe, puternice. De ce erau inmatriculate in Bulgaria ? Un om cu banii lui nu putea sa isi plateasca impozitul ? Atat de avar era ? Sau exista un alt motiv?

6. Isi iubea familia ? Copilul ?

7. Averea lui, in cazul asta (cu el mort), cui ramane ? Se confisca sau ramane familiei ?

8. Dar daca ar fi trait si ar fi fost judecat si condamnat ? Familia s-ar fi ales cu ceva ?

Astea sunt intrebari care ne pot ajuta sa ne facem o idee mai clara despre caz.