O lista cu parerile mele despre lucrurile pe care voi va certati zilele astea

Modificarea constitutiei, Casatoria, Vaccinurile, Trump, Brand-ul de tara

1. Modificarea constitutiei
Daca citesti constitutia SUA ai sa remarci o chestie foarte interesanta. Arata ca o lege facuta sa ii apare pe cetateni de guvernanti. Constitutia trebuie sa asigure si sa garanteze drepturi si nu sa interzica. Deci demersul CPF e o mizerie


2. Casatoria
Casatoria e un contract intre oameni care vor sa traiasca impreuna, vor sa ia credit impreuna, vor sa se mosteneasca unii pe altii, vor sa se reprezinte unii pe altii. Sexul, numarul, regnul animal ar trebui sa si-l stabileasca ei singuri indiferent de ce crezi tu. Nu te obliga nimeni sa te duci la nunta.

 

4. Vaccinurile
Vaccinarea obligatorie este o crima. Nu am nimic impotriva vaccinurilor, sunt ingrozit de faptul ca vaccinare obligatorie inseamna decizie politica. Unul ca Petre Daea ar putea fi un secretar de stat in ministerul sanatatii si va lua decizii legate de schemele de vaccinare, importuri sau depozitare.

 

5. Trump
Trump este un aliat al Romanilor. Franta, Germania, Oldana vor o europa cu doua viteze ca sa scape de saraci. Daca tii cu Macron care le-a dat romanilor 200EUR ca sa vplece din Franta in loc sa tii cu ala care iti da 40mil USD ca sa iti modernizezi apararea, ai o problema.

 

6. Brand-ul de tara
Singurul lucru bun pe care ar putea sa il faca ministerul turismului pentru tara ar fi sa se desfiinteze si banii pe care ii suge de la buget sa ii scada din impozite. Brand-ul de tara sa fie stema oficiala a tarii, iar de marketing sa se ocupe cei care castiga bani din asta. Stiu ei mai bine care e brand-ul de tara.